1

Téma: Sex ??

Myslíte si ,že je ve vztahu důležitější láska nebo sex??
U mnoha kamarádek jsem se setkala s tím,že jim přítel řekl,že když se s ním nevyspí ,tak je odkopne a to i potom ,kdy jim kluk vyznával lásku... Já těm chlapům nerozumim ... sad

2

Re: Sex ??

myslím že je to tak že chlapy chápou sex jako důkaz lásky z naší strany!

3

souhlasim s huhu, ja to memu klukovi dokazuju kazdy den ale od nej zadne dukazy nedostavam...:( asi delam neco spatne...asi jsem spatna ja sad

4

Kluci to prostě potřebují k životu víc než my... I ten nejhodnější klučina potají myslí na to až se s váma vyspí. Bědovat nad tím je stráta času

5

to je asi pravda, nemá moc cenu to řešit..............ale stejně to všechny řešit budeme že jo? : D

6

Koukám, že tady řešíte stejný problém jako já. Můj kluk to chce taky, ale říkala jsem, že na to ještě nejsem dostatečně připravená. A hlavně je potřeba pořádnou ochranu. Bojím se, že mě nechá a najde si jinou holku.

7

Pokud tě má opravdu rád, tak tě nenechá. A kdyby jo tak za to opravdu nestál, to mi věř. Možná by jsi mu to měla říct, jak to cítíš a tak....sice se na to bude tvářit divně, ale pokud je rozumný a má tě OPRAVDU rád tak mu to dojde!!!

8

Přesně..musíš mu to vysvětlit a když to nepochopí,tak můžeš být jen ráda,že jsi s ním nic neměla wink

9

Samozřejmě na počátku bylo líbání, to že kouří a je to nepříjemné se dá ještě tolerovat, ale šahání do mých intimních partií mě už začalo obtěžovat, nicméně byla jsem tolerantní. Navíc jeho řeči pře kamarády když koukají na jinou holku "tuhle bych mrdal" mě uplně uráží. Já ho ale nechci ztratit. Najít si kluka mi chvíli trvalo a bůhví, jak dlouho bych čekala na jíného.

10

Nevím , myslím si,že by jsi ho asi měla pustit k vodě..Protože to co dělá je vůči tobě dost nefér a myslím si,že dřív nebo později pustí on k vodě Tebe.... Protože pokud mu nepodlehneš( a budeš rozumná ),tak pro něj tento "vztah" nebude mít cenu...

11

naprosto souhlasím s Effy8!asi by jsi ho měla nechat!!

12

Samozřejmě se musíš rozhodnou podle sebe smile

13

škoda že je u kluků většinou důležitější sex než láska....holka si myslí jak se navzájem mylujou,ale klum má jiný plán a to takový že si užije a potom ju vopustí....u nás v brně tomu říkáme VaV....

14

proč zrovna VaV ??

15

vošustit a vopustit...vymysleli to holky z mojí bývalé party...a taky starší kluci s vytuněnýma autama...a bouhžel všechny ty kluky znám až moc dobře as prawidlem se řídí...

16

Aha...dobrá zkratka ..ale škoda,že se musí používat..

17

jj taky si říkám.....jako jo najdou se ještě normální kluci,ale jako sou i takový kluci co tu zkratku popužívají...

18

Člověk musí hledat wink

19

Pani doktorka na nás taky kašle....

20

njn

21

Ale my jsme holky šikovný a poradíme si samy big_smile