Téma: Prázdninové lásky!
co říkáte na prázdninové lásky?potkaly jste už někdy někoho takového?jestli ano skončila to hned s prázdinami?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
co říkáte na prázdninové lásky?potkaly jste už někdy někoho takového?jestli ano skončila to hned s prázdinami?
Mě se nějak prázdninové lásky vyhýbají...to je asi tím,že jsem pořád doma ![]()
mám upa moc supeeeeeeeeeeeer prázdninovou lásku....už sem spolu celé prázdniny...
mám ho mooooooooooooooooooooooooc ráda...
A jak jste se setkali??
já nwm on zná už asi 2 roky mího bratra a často byl u nás,ale já furt byla venku tagže sem o něm neměla ani páru,ale pak sem ho před barákem tag nějak potkala,on si sehnal od mího bratra moe icq mno a jezdil k nám čím dál častěji..mno a bylo to
![]()
Aha,tak to je pěkný,to ti přeju ![]()
ďíky mooooc a co ty...máš nějakou porázdninovou lásku
??jeslti ano tag ti to taky moc přeju a doufám že vám to dlouho vydrží... ![]()
No nemám,ale prázdniny nejsou u konce,takže kdo ví ??? !!
:D
jj třeba si ještě nějakýho toho borca najdeš a já ti to oprawdu moc přeju...a taky když tady na té stránca vyhraješ tu MP3..taky sem ju chtela vyhrat
ale na tebe nemam ![]()
No uvidím... no o mp3 mi zdaleka nejde...spíš se nudím ,tak píšu a odepisuju co můžu ![]()
ttj
... do kolikati tu budeš??já moc dlouho ne,stávám zítra v 5 na brigádku :-)
Nevím...asi už jen chvíly...
jj to i já..nerada bych zaspala...já totiš když spí tag spím a nikdo mě nesmí vzbudit...no kromě mé kočky ![]()
jj tak to si nařiď hodně budíků ![]()
mno to budu muset
nebo už abych šla
to by asi pomohl víc :-D
to asi jo,neni nad vydatný spánek ![]()
njn....teď už jsem naštěstí na brigošce a jelikož tu nikdo není tagmohu bejt na netu
mám radost že můžu bejt na lexo.cz
Tak to se máš...
není to zrovna "prázdninová" láska, ale s přítelem jsme se potkali na rekreační chatě, na srazu lidí co hrajou jednu hru, od začátku to zajiskřilo a od tý doby za sebou jezdíme, ačkoliv bydlíme asi 120km od sebe... ta chata se konala poslední víkend dobna 2009 ![]()
Jé tak to je pěkný..Tak ať vám to nadále vydrží..
taaak...prázdninový lásky...to je moje..:D loni byla jedna šílená a byla jsem z toho pak docela v hajzlu, když jsme se rozešli...ale letos..mam spíš takový letní úlety...:D za sebou mam teda dva..jednoho kluka na slovensku..to trvalo dva dny, ptž jsme se dali dohromady až před odjezdem..:))) a pak mýho kámoše se kterym sice proběhla jenom jedna noc, ale i tak to bylo dost super a crazy..:D
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
©2009 Malepar s.r.o.