1

Téma: Mám radost...

Každá dívka chce zhubnout .. já patřím mezi ně také.. Za 10 měsíců jsem zhubla 8 kilo ano je to málo ,ale já proto nic nedělala . Jen jsem přešla na střední,kde bydlím na internátu ...a tam se dodržuje jídelníček.Takže poslední jídlo opravdu v 17:30h atd. Že bych nějak zvlášť cvičila to se řict opravdu nedá.... A to nejhezčí co se mi teď stalo? Z velikosti kalhot 42 jsem došla k velikosti 38-40  a to mě tak překvapilo big_smile jsem tak šťastná.. Ale pořád potřebuju znubnout,každý říká ,že jsem akorát,ale mě se moje tělo nelíbí...pořád mám špeky na břiše a tlusté ruce a chci to pryč...

Má někdo nějaké dobré rady ?? Tak sem s nimi..budu jen ráda !! big_smile

Papa Vaše Effynka

2

Re: Mám radost...

Moje matka zhubla 20kg za půl roku. Všude se tím vychloubala a tak jsem nejmíň milionkrát slyšela jak na to: prý jedla zdravě a kontrolovala si správný přísun kilojoulů, taky každý den večer chodila běhat nic dalekého 3km nejvíc a k tomu ještě nějaké ty posilovací cviky u TV. Tak přeju hodně štěstí těm co se snaží zhubnout. Možná až si najdu čas tak se taky pokusím big_smile

3

Já budu muset zase začít pořádně od září, na intru bude i posilka,tak to rozjedu ve velkém.. wink

4

no já pravidelně sportuju a je to fakt super protože ať si dám jakékoliv jídlo vím že mi to nic neudělá!!!ale samozřejmě se nepřežírám jako nějaké prase:D!chce to občas si dát i nějakou tu zeleninku;)

5

Co děláš za sporty??

6

tenis,volejbal,a tak normalne jezdim na kole plavu tak od vseho trochu

7

njn taky hubnu.... smile smile smile smile smile smile smile smile smile

8

A jakpak???

9

effy??mužu se zaptat...na jky intr deš??a kam??

10

Já studuju v Českých Budějovicích... na intr u Hvízdala ..

11

ttj a na jaké seš škole(jako co studuješ)???já kosmetičku...teď jdu do prváku...tag snad to bude fpoho...

12

Veterinu jdu do druháku;)

13

ttj...já půvoně také chtěla na veterinu,ale když mi někdo otrávil kočku a sestřence králíčka když ho pustila na zahrdě a jak mě do dorazilo takuž sem to vzdala a chtěla jsem jít na kosmetičku...

14

jj ,tak to by mě teda spíš přimělo...buď ráda,že na n nejdeš..je to celekem škola na hovno...

15

jj ď za upřímnost..já si vždycky myslela že to může byt báječný bejt na škole plnou zvířat,ale když ti třeba nějaké zvíře umře pod rukama tag to je oprawdu krutý...takto už mám ve škole zaplacený i kurz na nehty a máti mě hned koupila profi sadu abych jí dělala nehty big_smile

16

jo on si každý myslí,že tam máme plno zvířat atd... ale my si je nemůlžem ani do školy brát,takže trapný a příprava celekm nic moc... a učitelé přísný já teď budu dělat 2 reparáty...

17

jujda tag to ti vůbec nezávidím a držím palce ať to uděláš smile (ale ty to určo zvládneš...zdáš se mi jako chytrá holka)

18

jo díky wink snad to tak uviděj i učitelé wink

19

určotě jo...i tá snaha se cení...a tu ty určo máš smile

20

no uvidíme wink