1

Téma: Knihy..knihy ..knihy

Knihy jsou nedílnou součástí našeho života..Někdo čte méně,někdo více.
Zde je pár typů na knihy pro dívky...

1) Mediátor - Meg Cabotová
2) Saga Twilith- Stephenie Meyerová
3) Deník princezny -Meg Cabotová

4) Dále česká autorka Lenka Lanczová- má skvělé romány,nebudu zde psát konkrétní knihy,protože jich je moc a všechny jsou skvělé..Podle mě si každá z vás najde tu svou ,ve které najde kus sebe ...

Papa Vaše Effynka yikes*

2

Re: Knihy..knihy ..knihy

A co jinak čtete vy??? Poraďte nějaké knížky ! smile

3

Skus
te knihu kočiči holka je super

4

Ja osobně si myslim že knihy patřej k životu Např:Detektivky,romany,enciklopedie nebo fantasy .
Kniha vas aspon něco naučí .Přečtete si třeba :Stmivaní,encilopedeie sveta mně třeba zajima historie

5

já třeba romány nemusím!mám radši něco napínavého nejaké fantasy a detektivky!!

6

zkuste knihu večerní přítel od Emma Raven ,útěk k oceánu od Sharon Siamon a nebo nebezpečné léto 2 od Eli B. Toresen

7

Díky za typy:)

8

já čtu fantasy...tak že Harry Potter a třeba Narnie.... ale dost mně zaujala kniha : Zákulisí chaosu od Maxime Chattam ..... nebo Romeo,Julie a tma....

9

Já bych všem, co si rády přečtou fantasy doporučila buď Zaklínáče od Sapkowskeho nebo Amber od Zelaznyho, myslím, že tihle autoři jsou vážně super, nejen, že je dobrý příběh, ale líbí se mi, jak jsou jejich knížky napsané...

10

Já doporučuji knihu  Hraničářův učen od Johna Flanagana,Je to velice poutavý příběh mladého sirotka který žije na hrabství kde se stane hraničářem,další díly vám umožnují vyrůstat s ním a dostávat nové zkušenosti.....kniha je velice zajímavě napsaná velice dobrodružná a částmi i romantická....:)