1

Téma: Harry Potter a princ dvojí krve

Harryho Pottera, kterého opět hraje Daniel Radcliffe je šestý školní rok na Škole čar a kouzel v Bradavicích je pokažen válkou mezi Voldemortovými přívrženci a stoupenci dobra v níž náš hrdina s jizvou ve tvaru blesku na čele buď vyhraje, nebo zemře.

Profesor Brumbál ho zasvětí do temné minulosti Toma Riddlea a přitom poodhalí příčinu Voldemortovy nesmrtelnosti.

Když Harry objeví starou a počmáranou učebnici lektvarů patřící tajemnému Princi Dvojí Krve, spoléhá se na kouzla z ní i přes Hermionino varování stále víc.

Válka mezitím zasahuje i do domácnosti Harryho spolužáků v té nejnepředstavitelnější podobě a začátek konce se blíží.

Moje hodnocení: 75%

Jsem prostě Lexo.

2

Re: Harry Potter a princ dvojí krve

Nuda od začátku do konce.. mno možná by se našlo pár světlých momentů ale jsem ráda že ten film už mám za sebou. Nejsem nějaký žhavý fanda ale jako skoro každý teenager jsem viděla všechny díly a je to díl od dílu větší blbost. A hlavně se mi vůbec nelíbí lovestory celé téhle serie prostě nic moc jenom jakoby doplněk prostě nuda. A ještě mi ušla hlavní zápletka filmu ?? V prvním dílu to byl kámen mudrců v daším Harry hledal tajemnou komnatu pak díl o hezkým vlkodlakovi dále pohár a potom nic moc ale ještě to tak nějak šlo - Fénixův řád.. ale co tady v Princovi dvojí krve ?? Mno fajn dozvěděli jsme se na konci filmu kdo to je a že byl skvělý student a co jako ? To má být hlavní zápletka filmu ? Možná jsem to jen dobře nepochopila a měla bych se na to podívat znova ale film mě natolik odradil že radši ne. Takže hrubý podprůměr 4/10 možná jsem trošku zklamaná ikdyž nejsem fanynka přece jenom když člověk jde do toho kina...

3

Já nevim ,nějak tomu Harrymu neholduju,takže mě to ani nezajímá wink

4

jako mně se to náhodou líbilo!sice je fakt že to nebylo nějak extra záživné ale vpoho!ja nvm ale třeba se ten princ dvojí krve proplete nějak do těch dalších filmů!nvm musím se přiznat že sem ten další díl nečetla!

5

mno harryho mno jak to říct moc mě to prostě nebere,ale ten film už jsem vyděla u kámošky...a je celkem fajn...

6

asi se na to budu muset taky podívat wink