1

Téma: Jídlo z fastfoodu!

asi nejvíc lidi přibírají když se stravují ve fastfoodech!př. USA!vbc se nedivím vegetariánům že proti tomuhle protestují!sice si taky občas na něco zajdu ale je fakt že kdybych si představila co tma budu později jíst asi bych se hned otočila a šla hooodně rychle dám si něco zdravého!a něco k pití??to rozhodně není žádná sláva!coca-colové nápoje - zjistilo se že po nich člověk opravdu smrdí!

2

Re: Jídlo z fastfoodu!

jujda tag to je zajímavé....

3

jak smrdí?

4

mno to vím big_smile ale jak moc se po tom přibírá

5

Né nadarmo se říká co je dobré to je tučné wink

6

jj raději se teď tomu budu nějakou dobu vyhžbat...i když je fagt je pudu do McDonalda na brigošku....

7

Tak to tě to přejde hnedka wink

8

njn...ale nějak si vydělat musím big_smile
mimochodem dobrý vtipy

9

Jo v mekáči je dobrá práce,ale občas náročná... Díky taky máš dobrý wink

10

mno zase tag náročná není už jsem tam byla...a jako bylo to celkem fajnky...

11

Aha,tak to jsi asi nedělala v Praze...to je záhul wink

12

:)njn každej si o tom co dělá myslí něco jiného a je fajn když každej má svůj názor a né názor co jen tag zkopčí...ti lidi co ten názor jen zkopčí tag to není nic pro mě...

13

JJ ..

14

njn prostě mám svůj názor a někomu se nemusí líbit smile:):):)..ale co to jsem prostě celá já...

15

Hlavně každej ví svoje wink

16

jo mno tag to je taky pravda a sry měla si pravdu nebylo to fer že jsem psala jen vtipy...tagto aspoň s tebou pokecám...

17

tongue

18

smile snad se moc nezlobíš...a ty máš MP3???

19

Nn nemám,ale kdybych jí vyhrála tak bych jí dala kamarádce,oni nemaj moc peněz a měla teď narozky a moc by se jí líbila wink ale tak to je jedno...

20

smile aha tag to je nádherné že se tag obětuješ pro kamarádku smile ale stejnak zachwílu budu muset končit takže těch 6 příspěvků určo doženeš...

21

Njn .... mám jí strašně ráda wink

22

smile jj to de poznat když jí daruješ k narozeninám MP3... smile mno tag ti přeji abys jí vyhrála...

23

wink ..

I ve fastfoodu se lze zdravě najíst! Stačí se pořádně podívat do nabídky.

Pokud si ale ve fastfood opravdu nemůžete jídlo odpustit, zkuste malé porce. Místo dvojitého cheeseburgeru si dejte klasický, velkou limonádu vyměňte za nejmenší možnou variantu, nejlépe vodu, atd.

Při konzumaci jídel v rychlém občerstvení je velmi důležité dělat kompromisy, tj. když už si dáte něco méně zdravého, vykompenzujte to zeleninovým salátem (který jak McDonald, tak KFC mají) nebo čerstvým džusem (fresh).