1

Téma: řasenka

chtěla ybch vědět jakou řasenku používáte nebo jaké řasenky ste vyzkoušely a taky jak je hodnotíte??!!
Já používám Dermacol a jsem s touhle značkou velmi spokojena!předtím jsem měla ještě nějakou z oriflamu ale ta nebyla nic moc!ale tak určitě záleží na to jaké máte řasy no(já mám dlouhé le ne moc výrazné)!podělte se tu snámi všemi o vaše zkušenosti díky wink

2

Re: řasenka

mno tag já používám hodně dermacol a rimmel smile ale s oriflame atd oprawdu zkušenosti nemám...

3

Používám rimmel a jsem s ním spokojená wink

4

jj to ti věřím smile

5

Ale co se mi nelíbí ,když si dnešní barbínky napatlaj řasy 10 tunama řasenky a myslej si jak jsou krásné,přitom je maj slepený a vypadaj jak pipky...

6

jn...popravdě takovích barbének máme plnou třdíu,ale já takvá nejsem takže mezi holky tag nezapadám,ale zato jede po mě víc jak polovina kluků ze třídy... smile

7

Já bych jim ukázala nandám...

8

big_smile njn to já na ně kašlu..je štwe že na mě letí nejlepší kluk ze třídy a to mi stačí big_smile

9

To je dobře wink holka je krásná sama o sobě a ne když má tunu make-upu

10

jo no...většina holkem si myslí že zaujme kluka tunou mackeupu a řasenkou (i když má slepené řasy)ale takto to vůbec není...holka nemusí bát skoro vůbec nalíčená aby zaujala kluka je to prostě v ní smile

11

Asi tak...ikdyž dost lidí teda holek to nechápe....

12

jn ale co oni to dřív nebo později pochopí...a promiň vážně to nebylo fér když jsem psala jen vtipy...

13

Snad to pochopí, super ,že jsi to uznala wink

14

big_smile jn...to víš došla mi také ta chyba...