Téma: Budoucnost
Dobrý den, 26.8.2009 dělám reparát,není ve hvězdách napsáno jak mi to dopadne ?? Díky Effy
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den, 26.8.2009 dělám reparát,není ve hvězdách napsáno jak mi to dopadne ?? Díky Effy
Zdravím Vás Effy8,
napište mi prosím v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodil a v kolik hodin se reparát koná.
Znamení Váhy a reparát se koná od 9:00h.
PS: Jsem dívka ![]()
Naposledy upravil: Effy8 (28-07-2009 12:13:03)
I hvězdy odpovídají v otázkách, takže nemůžeme hledat přímou odpověď.
Jelikož Váhy nejsou orientovány soutěžně a výkonnostně, těžko můžeme počítat, že se na reparát pořádně připravíš.
Znamení Vah často přináší dobré nadání na cizí jazyky, často bývají muzikální a mají zájem o literaturu.
Pokud je reparát z přírodovědného předmětu, hvězdy říkají, že jej úspěšně zvládneš.
No zajímavé... děkuju moc.. ![]()
Ještě bych se chtěla zeptat co mě čeká příští týden a co čeká příští týden znamení střelce.Děkuji moc ![]()
to asi raději nechtěj vědět.... pak by jsi na to zbytečně čekala...a nebylo by to ono..
mno taky pravda...asi to opravdu nechci vědět
....počkám si až to příde(i když doufám že to nebude v nejbližší době)
ale zajímá mě tedy jiná věc...čím budu v příštím životě??a jak bude vypadat svět tak za 10-15 let...to sou prostě otázky co mě jen tak sami naskočili zrovna teď do hlavy a nechcou jít wen ![]()
Je docela škoda,že se nám tu nikdo nevěnuje .... ![]()
jj prawda je to celkově škoda...ale co třeba nikdo nemáš teď časík...tag to je víkend a každej je pryč(včetně mě)...
Tak .ale já jsem sem psala před týdnem
ttj...před tydnem mno tag to je kruty to jsem ani popravdě nevěděla co to lexo je...až sem se na tom dočetla dneska na facebooku ![]()
Kašlou všichni na to...
Snad se někdy dočkáme...
Chtělo by to tu oživit !!!
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
©2009 Malepar s.r.o.