1

Téma: Budoucnost

Dobrý den, 26.8.2009 dělám reparát,není ve hvězdách napsáno jak mi to dopadne ?? Díky Effy

2

Re: Budoucnost

Zdravím Vás Effy8,

napište mi prosím v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodil a v kolik hodin se reparát koná.

3

Znamení Váhy a reparát se koná od 9:00h.
PS: Jsem dívka big_smile

Naposledy upravil: Effy8 (28-07-2009 12:13:03)

4

I hvězdy odpovídají v otázkách, takže nemůžeme hledat přímou odpověď.

Jelikož Váhy nejsou orientovány soutěžně a výkonnostně, těžko můžeme počítat, že se na reparát pořádně připravíš.

Znamení Vah často přináší dobré nadání na cizí jazyky, často bývají muzikální a mají zájem o literaturu.

Pokud je reparát z přírodovědného předmětu, hvězdy říkají, že jej úspěšně zvládneš.

5

No zajímavé... děkuju moc.. wink

6

Ještě bych se chtěla zeptat co mě čeká příští týden a co čeká příští týden znamení střelce.Děkuji moc smile

7

tak to by mě zajímalo kdy se rozejdu se svím klukem...

8

big_smile to asi raději nechtěj vědět.... pak by jsi  na to zbytečně čekala...a nebylo by to ono..

9

mno taky pravda...asi to opravdu nechci vědět big_smile ....počkám si až to příde(i když doufám že to nebude v nejbližší době)

10

ale zajímá mě tedy jiná věc...čím budu v příštím životě??a jak bude vypadat svět tak za 10-15 let...to sou prostě otázky co mě jen tak sami naskočili zrovna teď do hlavy a nechcou jít wen big_smile

11

Je docela škoda,že se nám tu nikdo nevěnuje .... sad

12

jj prawda je to celkově škoda...ale co třeba nikdo nemáš teď časík...tag to je víkend a každej je pryč(včetně mě)...

13

Tak .ale já jsem sem psala před týdnem

14

ttj...před tydnem mno tag to je kruty to jsem ani popravdě nevěděla co to lexo je...až sem se na tom dočetla dneska na facebooku smile

15

Kašlou všichni na to...

16

to je škoda že všichni na to kašlou... smile sad

17

Snad se někdy dočkáme...

18

Chtělo by to tu oživit !!!