1

Téma: Transformers: Revenge of Fallen (Pomsta poražených)

Upe super filmík, který stojí za to zhlédnout. Připouštím sice že první díl byl lepčí, ale tenhle má také své kouzlo. Hlavně soundtrack New divide od Linkin Park. který provází celý film je úžasný.

~Přestože byli Deceptikoni v čele s Megatronem poraženi, Starscream se vrací na Cybertron, aby zabral oficiálně místo vůdce a odletěl se svou armádou na Zem, srovnat si s Optimem Primem a jeho pobočníky nevyřízené účty. Mezi Deceptikony je však i Soundwave, Megatronův věrný pobočník, a také Shockwave, strážce Cybertronu, který Starscreama za svého vůdce přijmout nechce za žádnou cenu a z jiskry ho nenávidí. Soundwave má plán jak oživit Megatrona, což se mu povede, a oživí i ostatní zemřelé. Stejně tak i přetrženého Jazze (Darius McCarey). Mezitím se Sam dal na vysokou školu, na kterou jeho láska Michaela z nedostatku peněz nemůže. I když Sam potká na vysoké škole blonďatou krásku Alici, zůstává věrný své Michaele. Když se Optimus doslechne o vzkříšení Megatrona a ostatních mrtvých robotů, neváhá se ani on po boku s věrnými Autoboty, Samem a Michaelou vložit do souboje ochrany Země a celého vesmíru.~

2

Re: Transformers: Revenge of Fallen (Pomsta poražených)

Musím se přiznat, že New Divide od Linkin Park taky můžu smile

Jsem prostě Lexo.

3

film jsem sice neviděla ale písničku od Linkin Park ráda poslouchám!

4

Přemýšlím ,že si film stáhnu první díl myslím a písnička je hezká wink

Naposledy upravil: Effy8 (31-07-2009 22:42:02)

5

ájé toto miluje kámoš a bratr...ale mě toto oprawdu nebere...tagže to nemohu posoudit...

6

Ale megan fox je kočka wink